Rejs på budget

Denne guide er til dig, der har brug for inspiration til, hvordan du kan rejse på budget, så du ikke skal gå glip af det. Vi kommer derfor med nogle konkrete råd til, hvordan du kan få en rigtig god rejse uden, at du skal være bange for at gå over dit ellers stramme budget.

Lav en konkret plan

Når du skal ud på din rejse, kan det være afgørende for at holde dit budget, at du har lavet en konkret plan over hele din rejse. Det gælder, hvad du skal lave, og hvad der kunne være fedt, hvis muligheden er der. Så når du er afsted, kan du altid tage stilling til, om der vil være penge og tid til nogle af disse ting.

Rejs udenfor sæsonerne

Det vil altid være dyrest at rejse inde i de såkaldte rejsesæsoner. Det gælder nogle uger af sommerferien, vinterferien, påskeferien og ja alle vores ferier. Det er derfor oplagt at afholde din ferie og rejsen udenom disse ferier, da det er der, der er mest travlt. Derfor vil rejseselskaberne også kunne tage mere for en rejse. Hvis du har børn, kan dette dog være udfordrerende

Hold din madplan

Det kan være rigtig fristende at få noget god mad alle dage på ens rejse nu, når man er ude, og ikke selv skal stå for madlavningen. Men vores bedste råd er, at du ikke spiser alle dine penge op. Du kan godt nogle af dagene vælge et godt og lækkert spisested, men andre dage skal være kunne være billigere. Når man rejser, skal man nemlig sørger for at købe mad til alle ens måltider, hvilket hurtigt kan løbe op i mange penge.

Book alt på forhånd

Når du har booket alt på forhånd ved du også, hvor meget du har tilbage efter disse udgifter, er betalt. Det gælder specielt fly, hotel og diverse transport. Dertil skal du også helst benytte dig af offentlig transport under din rejse. Vi ved godt, at det kan være fristende at bestille en taxa, men det er bare også det dyre valg. Så brug dem kun i nødsituationer, hvor der ikke går offentlig transport.

Er der konsekvenser?

Når man rejser på budget, kan det godt gå ud over de gode faciliteter, som vil blive sparet væk. Det kan være eksempelvis være, at det er de gode flysæder, som vil blive erstattet med nogle billigere billetter, så du kan holde dit budget. Derfor vil du kunne få brug de bedste massagestole på markedet, som vil kunne give dig en god omgang massage.

Rigtig god tur