Små weekendferier

Nogle gange behøver man ikke at planlægge ugelange ferier og månedlange rejser for at få en pause fra hverdagen. Faktisk kan en forlænget weekend eller et par dage i nye omgivelser være med til at give én den fortjente pause fra hverdagen. Herunder har vi samlet nogle rigtigt gode destinationer, der forhåbentlig ikke ligger alt for langt fra din egen hjemstavn. Vi har prøvet at finde nogle destinationer, som kan tilbyde lidt forskelligt. Hvis du vil læse mere om de seneste rejsetrends, så læs mere her. Magasinet udgiver jævnligt det nyeste rejsenyt, så du kan holde dig opdateret på de fedeste tips og tricks.

München

Hvis du ikke har været i den sydtyske by endnu, så er den helt sikkert et besøg værd. Byen byder på en utroligt alsidig byfordeling med både nyt og moderne, historiske bygninger og en kæmpestor park i det absolutte centrum af byen. Man kan nemt og hurtigt komme til München med både tog og bil, så der er ingen undskyldning for ikke at komme afsted.

Mandal

I den sydlige del af Norge, kan du finde den smukke by Oslo. Den kombinerer bylivet med et liv tæt på naturen, og sådan er det også, når man besøger byen som turist. Her er der både mulighed for at gå lange ture i naturen og opleve en forestilling på byens store teater. Byen er helt sikkert et besøg værd, og så er det nemt at komme dertil med færgen fra Frederikshavn til Christiansand.

Amsterdam

I byen med alle sine kanaler og broer er der virkelig mulighed for at få en på opleveren. Her kan der både være hyggeligt og gang i den alt efter, hvilken type ferie man ønsker sig. Byen byder også på masser af historie, som kan dateres langt tilbage. Det er altså en rigtig god måde at besøge byen på, altså for det kulturelle indspark.

København

Hvis du ikke ønsker at forlade Danmarks grænser, så er hovedstaden helt sikkert også et besøg værd. Her kan man tage en tur i tivoli, besøge glyptoteket og få lækker mad inden for få meters længde fra hinanden. Man kan også komme tæt på Danmarks politiske system på Christiansborg, mærke historiens vingesus ved Rundetårn eller føle sig en smule adelig med et besøg på Amalienborg og se vagtskiftet. Der er altså masser af muligheder for ganske få penge. Det er bare at pakke weekendtasken og tage ud at se på, hvad verden har at byde på.