Hvor skal påskeferien gå til?

Hvis du ikke har prøvet at rejse i påskeferien før, så er det bare at få pakket tasken. Lande verden over fejrer alle påske, og mange på ganske særegne måder. Derfor er der rig mulighed for at opleve glimt af andre kulturer, når man rejser i påskeferien. Samtidig skal der tages højde for, at det er en forholdsvist kort ferie, hvor der skal opleves meget. Så det er vigtigt at vælge en destination, hvor man får mest muligt ud af rejsetiden.

Herunder har vi samlet tre hyggelige rejsedestinationer, som passer helt perfekt til påskeferiens længde. Hvis du vil vide mere om ferier, rejser og alt, hvad det indebærer, så hop ind på vores blog. Her slår vi jævnligt nyt op omkring alt det fede i rejsebranchen.

Prag

Mange forbinder Prag med unge menneskers drukeventyr i den smukke by, men faktisk byder Prag på utroligt meget andet. Udover en rig historie, så har den flotte by utroligt meget smuk natur, lækre kulinariske oplevelser og masser af små påskemarkeder rundt i byen. Her kan man finde håndmalede æg, lækre delikatesser og masser af påskepynt. Så pas din weekendtaske og book en dejligt billig ferie i Prag, hvor du kan komme til på kun to timers flyvetur fra Billund, Aalborg eller Københavns lufthavn med mange ugentlige afgange.

Gran Canaria

Trænger du til varme efter nogle kolde vintermåneder? Så er Gran Canaria helt sikkert det rette valg for dig. De varme øer tæt på Afrikas horn ligger på en temperatur mellem 20 og 30 grader året rundt, hvilket også gøre dem oplagte til et besøg i efterårsferien. Selvom det er en lidt dyrere rejse dertil, så er det alle pengene værd. Hvis du har svært ved at skrabe sammen til rejsen, så kan du overveje, om du skal spare på dit vandforbrug i hjemmet. Det er nemlig en yderst dyr post i øjeblikket, og der er mange penge at spare.

Odense

Er pengene små her oven på energikrisen? Så overvej at smutte forbi den fynske hovedstad i nogle dage. Den byder nemlig på masser af historie, nogle hyggelige shoppinggader og en smule storbystemning. Det er en familievenlig by, hvor I kan træde i HC. Andersens fodspor, lære lidt sjov dialekt og kigge på svaner i søerne omkring byen. Så få pakket den lille taske og smid hele familien ind på bagsædet for at hygge jer i en anderledes by uden at tømme kontoen fuldstændig.