Min bucketliste: Rejseedition

Ja, jeg har en rejse-bucketliste, som jeg vil gøre alt for at få til at gå i opfyldelse. Jeg har mange forskellige rejser på min liste, så jeg kan få oplevet verden fra alle sider af. Jeg vil helst ikke være helt gammel og ikke have oplevet verden fuldt ud. I den forbindelse vil jeg gerne dele mine ønsker til rejser, som jeg skal på inden længe, så du kan få lidt inspiration. Du kan eventuelt lave din egen mens du læser dette indlæg. Hvis man har skrevet det ned, er der større sandsynlighed for, at det kommer til at ske. Men her er nogle af mine rejser, som jeg skal nå at opleve inden jeg dør.

Bucketlisten med rejser

  • Hundeslæde på Grønland

Det er én af mine helt store drømme at opleve den smukke natur, mens jeg er en samvær med mit yndlingsdyr.

  • Bestig Machu Picchu

Mange har fortalt mig, hvor ambitiøst det er, men jeg tror på det. Det vil være en kæmpe milepæl for mig, hvis dette på et tidspunkt blev en realitet.

  • Safari i Afrika

Selvfølgelig skulle dette også være en rejsedestination, som jeg skal nå. Det at opleve så vilde dyr i naturen vil være en stor drøm og en helt fantastisk oplevelse.

  • Sejle gondol med min kæreste i Venedig

Findes der noget mere romantisk og smukt end at være i selskab med sin elskede i så smukke omgivelser? Det er i hvert fald en kæmpe drøm for mig at opleve – og det kan kun gå for langsomt.

  • Dyk i Great Barrier Reef

Dette er også én af mine helt store drømme at komme til at opleve – nemlig at dykke i så flot et hav. Det vil være en kæmpe oplevelse at svømme med de mange flotte dyr under vandet samt kigge på den flotte natur omkring en.

Finansieringen

Mange af disse rejser er tiltænkt til, når jeg bliver ældre. Så min finansiering af rejserne er ikke helt på plads endnu, men min plan er, at bruge noget af min pension og ellers tage et lån. Hvis det også lyder som noget for dig, kan du se din pension på Pensionsinfo, så du ved, hvor meget du har at gøre godt med.

Du kan også vælge at tage et lån, så du vil have muligheden for at få dit livs oplevelse. Du kan eksempelvis tage et lån i friværdien på din bolig, hvilket også vil være den billigste form af lån. Men hvad koster det at låne i friværdi? Det kan du finde svaret på her.