Hvad kan jeg lave på flyveturen ?

Rigtig mange af os flyver hvert år, og nogen gør det endda flere gange om året. Der findes de korte flyveture, men der er virkelig også nogle meget lange ture i flyveren. Det kan være svært at vide, hvad man kan lave under turen. Det tager typisk flere timer, og så må man ikke bruge internet, hvilket vil sige man ikke bare kan surfe rundt på nettet med sin mobil, tablet eller computer. Vi har samlet en lille guide til, hvad du kan få timer til at gå med.

Underholdning

Det kan blive utroligt kedeligt, når man bare stener og venter på, at man når frem til sin destination. Det gælder derfor om at udnytte tiden og ikke spilde den på noget tidløst. Har du været så heldig, at du har fået vinduespladsen, er der allerede lidt mere underholdning der. Nyd udsigten når der ikke er fyldt med skyer.

Man må ikke have forbindelse til ens mobildata, så sørg derfor for, at du har downloadet en masse serier og film, som du kan blive underholdt af under turen. På den måde går tiden meget hurtigere. Så sæt dig så meget til rette, som er muligt på et fly, og nyd dit yndlingsshow. Rejser du sammen med nogen, er det en god ide at have kort med, så I kan spille noget sammen. Hvis du har et mobilspil, som ikke kræver net, er det også et godt tidsfordriv i denne situation.

Afslapning

Når du flyver, er det også en god mulighed for at få slappet af. Hvis du kan, så læn dig tilbage og nyd roen. Det er også muligt at få massage på flyet. Du kan medbringe din massagepude, som gør, at du virkelig kan få slappet godt af. En god nakkestøtte gør virkelig også meget godt på sådan en tur. Det gælder om, at du giver dig de bedste forudsætninger til, at du kan få slappet af på turen. Det kan være, at når du lander, så har du travlt med at skal nå det, du skal nå. Du har derfor god mulighed og tid til at få slappet af og ladet op til din landing.

Så nyd turen, få slappet af og ikke stress over noget. Nyd nogle snacks og sæt en god serie eller noget godt musik på. Så er der ikke mere end bare at håbe på, at der ikke er skrigende børn med på din tur.

Rigtig god tur.