En guide til Nordjyllands største forlystelsescenter

Det nordjyske er en rig samling af kultur, oplevelse, stemning og dansk hygge og beriger os med så mange ting, som bl.a. skagensmalerne, lækre strande og god mad. Men nu er der også kommet et af Danmarks største indendørs aktivitetscentre lige i hjertet af Aalborg. Centeret åbnede allerede tilbage i 2021, men blev lukket ned sammen med alt andet under Corona, men er kommet tilbage stærkere.

Med lange køer ved åbningstid i weekenderne og smil på læberne hos gæsterne så er Maximum Aalborg allerede gået hen og blevet et nyt favoritsted for en masse nordjyder, når de skal underholdes en hel dag.

Hvad byder Maximum på?

Centeret tilbyder en bred palette af aktiviteter for store og for de små. Når du træder ind ad dørene, vil du blive overrasket over den dejlig højde til loftet, så du ikke føler dig trangt. Du vil med det samme kunne se minigolfbanerne og Social dart som er placeret lige ved indgangen. Du kan også få øje på Boule med det samme. Boule er et fællesnavn for en lang række spil du kan lave som f.eks. pétanque, hvor formålet er at kaste runde tunge kugler, så tæt på en lille målbold som muligt.

Minigolf

Det hele er indendørs, hvorfor du heller ikke er begrænset til sommermånederne når du prøver minigolf. Du kan læse mere om de sjove og underholdende minigolf baner her

Escape room

Jo længere ind du bevæger, så vil du også få øje på de mystiske og spændende escape rooms, hvor der er over 4 rum dig og dine venner kan prøve. Escape rooms er lavet med et specifikt tema som fordyber dig i en mystisk eller gysende oplevelse. Du vil hurtigt blive fanget af stemningen og begynde at løse rummets gåder.

Lasergames & Cube challenge

Udover de sjove forlystelser jeg allerede har nævnt, så finder du også Laser games og cube challenge i centeret. Lasergames er flere bekendte med, hvor du i lidt større hold får veste på og laservåben i hånden og målet derefter er at skyde de andre.

Men Cube Challenge er mere ukendt da det er en helt ny aktivitet, som du kun finder i Maximum. Cube Challenge er en samling af +30 forskellige små rum, hvor hvert rum er en udfordring dig og dit hold skal løse. I konkurrerer så med alle de andre hold som også prøver de forskellige udfordringer i rummende.

Restaurant the grill og den kommende julefrokost

Hvilket forlystelsescenter vil det være uden en lækker grill buffet restaurant til at slutte en fantastisk dag af med? Restaurant the grill er Maximums egen buffet restaurant, som har alt hvad hjertet begærer. Specielt i julemånederne, så er centeret julefrokost ekstremt populært. Da man kan købe en julefrokostmenu til sin tætte familie eller sit store firmaselskab. Julefrokost er en stolt tradition i Danmark og er den tid hvor vi møder nogle af de lækreste danske retter. Dem sikrer Maximum at altid vil være på buffeten, således dig go din familie kan få den hyggeligste julefrokost.

Hvis det lyder som noget for dig, så kan du læse mere om Maximum og deres lækre julefrokost menu her.