Oplev en stor vinfestival i Danmark

Det er ikke hver dag, at man kan opleve udsøgte vine i stort antal helt tæt på. Det er nu en mulighed i Helsingør, hvor hele 35 standholdere stiller op med de bedste vine fra deres sortiment. Det er en begivenhed, som de færreste vinelskere har lyst til at gå glip af. Så lige meget, om du er passioneret vinkender eller bare holder af et godt glas vin, så bør du helt sikkert kigge forbi. Herunder har vi samlet lidt information omkring eventet.

Vin og delikatesser

Vi kommer selvfølgelig ikke udenom, at Helsingør Vinfestival 2022 i høj grad handler om vin. Her vil der både være et stort udvalg af både rosé-, hvid- og rødvine. Fra de fine vine med perler på tungen til de tunge vine med masser af krydderier. Der vil være vine fra hele verden, men også Danmark er godt repræsenteret. Man kan blandt andet møde Lilleø vine, som både høstes og produceres på en ø i Smålandshavet nord for Lolland. Selvom øen kun har 6 beboere, så er vinen én, som man ikke vil gå glip af.

Det er ikke kun vine, du kan finde på festivalen. Her vil blandt andet Espergærde Ost & Tapas troppe op for at servere lækre delikatesser i alt fra pølse og skinke til lækre oste fra hele verden.

En halv dag i vinens tegn

Det er muligt at få billetter til enten 11-13:30 eller 14:30-17. Dog skal det nævnes, at der kun er ganske få billetter til årets 2. afdeling tilbage. Her er der mulighed for at smage på lækre vine og få fyldt vinkælderen op derhjemme med de dyrebare dråber. Arrangøren bag er Helsingør Vinmusemsforening, som vil give interesserede vin-nydere en mulighed for at smage på alle de gode kvalitetsvine. Så er du en af de vininteresserede, bør du find billet her.

Hvor finder du den

For at give mest muligt plads til at kunne smage på vin i trygge omgivelser, vil festivalen finde sted i HAL 14 på Kulturværftet i Helsingør. Her er der gjort plads til, at du har god tid til at nyde de enkelte vine uden at skulle bekymre sig til afstand. Kulturværftet ligger lige ved Helsingør havn ud til Øresunds smukke vidder. Der er fine parkeringsmuligheder ganske nær ved, så det er nemt at komme til. Så skal du have en anderledes oplevelse, er det bare at pakke bilen og drage mod Nordsjælland.